Pak je ongedierte probleem preventief aan

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 12:30

Valt het je ook op. Steeds meer verhalen over ongedierte in en om het huis of het bedrijfspand. Wist je dat ziekte verspreid worden door plaagdieren. Heel bekend is de pest die verspreid werd door vlooien op ratten. Ook het hantavirus is een bekende. Deze wordt overgedragen door speeksel van ratten en muizen op de mens. Sinds 2014 krijgt het RIVM meer meldingen van mensen die hier ziek door worden. Hier wil je natuurlijk niet aan denken en doordat je er niet aan wil denken wil je er niet mee bezig zijn. Echter juist nu is het belangrijk hier wel bij stil te staan. Ziektes die worden verspreid door plaagdieren is nu actuelere dan ooit.

Helaas Keep Out gaat hierbij niet werken en omdat wij als bestrijdingstechnicus steeds minder mogen werken met giftige bestrijdingsmiddelen is preventie essentieel.

Kun je ongedierte buiten je pand houden dan scheelt dit in de vervuiling van je pand, is er minder kans dat ziekte worden overgebracht of dat kabels worden aangevreten.

Onze bestrijdingstechnicus let daarom op hygiëne, bouwtechnische aspecten en eventueel toe te passen maatregelen. Onze adviezen verwerken we in ons digitale logboek inclusief foto materiaal. 

Wij vinden het belangrijk om mensen bewust te maken van de nut en noodzaak van preventie. Om hierin meer bewustzijn te bereiken zal er op 4 november tussen 10.00 en 12.00 door ons een online event worden georganiseerd. Tijdens dit event krijg je meer informatie over ROT, onze werkwijze inclusief digitaal systeem en de nut en noodzaak van preventie.

Wil je nu al meer weten over ons event stuur een mail naar backofficerot@gmail.com.

Ik vertel je er graag meer over.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Veltman
een jaar geleden

Veel molshopen in de tuin. Wat is daar aan te doen?